Rijles volgen in een veilige en milieuvriendelijke lesauto

Inschrijven bij DIEUWER Contact

Bij het kiezen van een rijles, is de lesauto vanzelfsprekend een belangrijke overweging. Na ruime ervaring opgedaan te hebben in mijn eigen autobedrijf koos ik de lesauto voor Rijschool DIEUWER dan ook met grote zorgvuldigheid uit. Veel merken en types passeerden de revue tot ik de lesauto vond die ik het meest geschikt, veilig en milieuvriendelijk acht voor de rijlessen. Leerlingen kunnen bij Rijschool DIEUWER hun vaardigheden op de weg oefenen in de mooie Mercedes GLA 180D Euro6. Deze auto heeft veel te bieden voor de rijles: comfort, veiligheid, overzicht en tal van technische snufjes. Deze luxe auto maakt het verloop van de rijles nog soepeler en helpt leerlingen op weg naar ZEKER rijden in alle verkeerssituaties.

Rijles in een Mercedes GLA

Bij Rijschool DIEUWER volg je de rijles in een Mercedes Benz GLA 180D Euro6. Deze iets hogere auto ziet een stoeprand niet als obstakel bij bijzondere verrichtingen en geeft de bestuurder goed overzicht. De hoge zit is ideaal voor kleinere leerlingen, maar ook extra lange mensen kunnen er goed mee uit de voeten dankzij een in hoogte en diepte verstelbaar stuur en stoel. De auto is compact uitgevoerd voorzien van moderne technologie.

De specificaties

De Mercedes Benz GLA 180D Euro6 is mijn keuze voor de rijles om diverse redenen. Dankzij de rijke uitrusting is de auto geschikt voor een comfortabele, veilige rijervaring. De auto beschikt onder andere over:

  • 8-inch navigatiescherm

  • Parkeersensoren (voor en achter)

  • Achteruitrijcamera

  • LED-verlichting

  • Automatische airconditioning

  • Lederen stuurwiel

  • Stoelverwarming

Icoon telefoon

Meer weten over rijles in een Mercedes? Bel of mail ons voor alle informatie!

Contact